Een duurzame energievoorziening voor iedereen in de Kempen

Maandag 2 september 2024

Het is de ambitie van Coöperatie KempenStroom om over enkele jaren in de Kempen over een eigen duurzame energievoorziening te kunnen beschikken, waar leden tegen een eerlijke en stabiele prijs energie van krijgen.

Grootschalig duurzame stroom

KempenStroom bouwt zonnedaken en zonneparken om in deze regio grootschalig duurzame stroom op te wekken. U kunt daaraan meewerken door lid te worden van KempenStroom waardoor de bouw van duurzame energieprojecten financieel mogelijk te maken.

Het tweede project van KempenStroom wordt in najaar 2024 en voorjaar 2025 ontwikkeld. Het betreft Zonnepark Kriekampen in Oirschot, een zonnepark dat we opzetten in samenwerking met TPSolar, een projectontwikkelaar van zonneparken. Het gaat om een zonnepark van circa 19 hectare, met een geschatte opbrengst van 22 GWh per jaar. Eind 2024 gaan we beginnen met de uitgifte van KempenStroomDelen voor dit project. Dat worden heel veel KempenStroomDelen en iedereen mag meedoen!

Lid worden?

Heeft u interesse in deze manier van duurzame stroom opwekken. Ga dan naar de website van Kempenstroom www.kempenstroom.nl.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek